Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och än mindre kommer jag sakna dig

Du kommer inte sakna mig
nej, nej
Det är ok, jag behöver inte dig
Du klarar dig fint med honom
och jag klarar mig jävligt fint utan dig
Tro inte att du kan ranka mig nummer 2
och ändå behålla mig
Jag kräver mer
för du har alltid varit allt för mig
Och jag har gett dig allt
du ger mig inget tillbaka
Det kommer inte fortsätta så här
nej, nej
Nu räcker det lilla gumman
du kan inte få allt
Och du får definitivt inte mig
7 år av vänskap ska nu bli bortglömda
dom betyder ändå inget för dig
nej, nej
Dom betyder ändå inget för dig.




Fri vers av anesthetic
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-17 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthetic