Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget


Närvaro skakar mina valar.

Längtans bäckar svalkar mitt yttre.

Smek mossan av mitt karga skinn,
håll min kalla rygg,
kyss lyckönskarnas efterlämnade sår

Min kyla möter din värme,
krackelerar mitt karga skal.

Beskåda mitt brinnande hjärta.




Fri vers av Timmeyo
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timmeyo
Timmeyo