Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller?


Ett krossat hjärta.

Ett krossat hjärta kan man hitta var som helst.
Det kan vara så krossat att personen som äger det,
inte tror det går att laga.
Även om det alltid kommer lagas.
Det kan vara mindre krossat,
men ändå känna den fruktansvärda stora smärtan.
Alla sår, alla sprickor, kommer försvinna.
De försvinner, bara av en person, som älskar dig tillbaka.

Många har krossat mitt hjärta många gånger.
Jag var nära att ge upp hoppet.
Men jag har också krossat ett värdefullt hjärta.
Jag frågade honom varje dag,
fall det gick och laga.
Ja. Det verkade så.

Men han älskar mig fortfarande vad jag har förstått,
och jag en annan.

Den här andra personen, som tillhör mig,
älskar jag väldigt mycket.
"Älskar är ett starkt ord".
Jo jag vet. Men jag vet att jag älskar honom,
för jag kan inte se någon annan än honom i framtiden.

Min första pojkvän.
Jag vet inte ens hur det är att ha andra.
Men... han betyder så mycket för mig.



(Förlåt för den dåliga texten som inte leder någon vart..)




Övriga genrer av Vampirebite
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 10:36



Bookmark and Share


    Anachronism
Det är en ganska tom text faktiskt, inte dålig nödvändigtvis. Enligt mig finns inga dåliga texter, bara intetsägande. Tur att du har självinsikt till skillnad från många andra här på detta community, det kommer göra dig bättre och bättre. Börja med att skriva om den här till det du faktiskt kände och såg den stunden han lämnade dig. Tala inte om för oss läsare vad vi ska känna utan visa det med ord istället!
2014-02-24

  Vickitickitoria
Denna text var ju jättefin!
Trodde inte att du kunde skriva så bra :) <3
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Vampirebite
Vampirebite