Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tappat stinget


Nepp.

Detta är inte bra, eller hur?
Jag har nog tappat mitt sting.
I alla fall för taget.


Olycklig och förälskad
Lycklig och ovän
Toppen och botten

Varför känner jag mig nere?
Juste ja.
Jag hade glömt.
Det har snart gått ett år..
Ett år. I alla fall sen första gången..
Det är inte lite tid det..
Nej.
"I sommar".
Jo. Det är snart april.
Den 12 april är det två månader kvar. Oj oj.
Då blir det hej, sommarlov, min älskling och nya och underbara liv
Och hejdå, kassa men ändå ett bra liv.

Ska så klart inte lämna mina vänner för mkt :) men nu kommer det nog nya också.


Ja. Jag har verkligen tappat stinget.
Innan behövde jag inte tänka, men nu är det bara kasst om jag ens försöker att inte tänka. Och då måste jag tänka, men det blir ännu sämre... Buh! ;______;




Fri vers av Vampirebite
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirebite
Vampirebite