Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredsidor avfyrade i ögonblick (poesi)





Dina är bröst är som svalor

som häckar


som häckar står de där oklippta



av fotolampornas blixtar

som svalor flyktar de


för händers och ögons trevanden



som föremål för

en färsk mors ansträngningar


som föremål för glupska käftar



hos ett hyfsat nyfött barn

vilket ännu inte utvecklat tänder




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-06-18 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP