Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brev till en avliden kärlek


ett sista adjö

Min vän du har nu somnat och vaknar aldrig mer.Mitt liv har gått i spillror och

kan aldrig mer bli hel,jag har så många frågor som nu aldrig finner svar.

men alla våra minnen kommer jag att ha kvar.Du var min första,min största och troligtvis min ända kärlek



Jag vet inte hur man lever vidare i vetskapen av att aldrig mer få se dig,men

jag hoppas av hela mitt hjärta att din oroliga själ har fått ro och hittat hem.

Min vän du lider inte mera,du känner ingenting och jag vet och hoppas på att vi skall ses igen



Min vän du var sorgen i mitt liv,du var glädjen,du var oron och kärleken.

Du var mitt halva jag.Jag älskar dig så högt och kommer alltid att göra det,

så vila i ro min vän,för mig kan du aldrig dö.




tio år av saknad elvisa




Övriga genrer av elvisa
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvisa
elvisa