Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vänskap man trodde man hade


EN riktig vänskap

En riktig vän frågar hur du mår.hon finns där för dig,hon går tätt bakom för att sopa upp spillror från din själ.hon torkar dina tårar och ger dig känslan av du klarar lite till.

En riktig vän kan förlåta även om det blåser kallt. Och är vägen tilll mitt hjärta svår att finna så skottar hon bort alla hinder ,för att finna stigen tillbaka.

En riktig vän känner inte avund eller glädje åt mina misslyckanden,utan glädjs för mina framgångar och känner för mig vid motgångar.

En riktig vän får mig att må bra och skapar inte skuld känslor ,hon tar min hand då jag sträcker ut den och godtar min ursäkt.

För en riktig vän är jag inte utbytbar utan unik.en riktig vän är lojal och räknar mig som en av sina måsten.

Tänk en gång så trodde jag att du var en riktig vän,men min vänskap var utbytbar och känslan av att det kanske aldrig var en riktig vänskap är så svår att förstå,

Man känner sig lite lurad,förd bakon ljuset och lite trampad på .

Men kanske var det aldrig väskap.saknar dig ...........








Fri vers av elvisa
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvisa
elvisa