Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarmorgon



Fåglarnas kvitter.

Känslan av lakanet mot min hud

under täcket.

Solljus som varsamt letar sig fram

bakom persiennerna.

Den ljuva musiken som någon

spelar utanför.

Lukten av sommar som når min näsa

när en sval bris sveper förbi

utanför mitt fönster.


åh...


vad jag älskar att vakna upp

en sommarmorgon.




Fri vers av teenagekicks
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teenagekicks
teenagekicks