Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vackraste kärlek blev sanning min sköraste dröm blev verklig oväntat förde livet mig till en plats där jag blev hel


du andas och jag räcker dig handen

du andas och jag räcker dig handen
den följer lätt längs din kind
du ler mot livet, och jag ler mot dig
och evigheten gör sig påmind

du ger och jag, jag ger efter
följer minsta motståndets lag
den stund som vi skapar är framtid
och när vi är så starkt blir jag svag

det virvlar runt och jag brinner
jag vet att du är där med
med mig i allt som är livet
i det liv som går upp och går ned

jag kunde vara en liten flamma
så brinnande i ditt bröst
jag kunde skänka dig värme så varm
så som du skänker mig all din tröst

jag ville vara din eviga vän
den som du delger din själ
jag ville vårda den alltid så ömt
och med dig undgå alla farväl

du andas och jag räcker dig handen
den passar så fint i din
jag ler mot ödet, och ödet är vi
och i framtiden vi träder in




Fri vers av Jessica Enneby Eldenstjärna
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-21 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så finstämd och sensitivt mjuk om det vackraste vi kan mötas av...kärlek kär lek
2009-07-03

  Fredrik Stillesjö
Hej jessica!

Det lyser kärlek om denna dikt! Vackert! Hälsar Fredrik
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Enneby Eldenstjärna
Jessica Enneby Eldenstjärna