Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

språkvetarjox; 'sammanställning' av två satser eller ord som hör nära samman, tex 'till handa', 'på tal om', vi daltar med språket.. -kodningen av språk kan också vara poetisk, don´t u think..




juxtaposition - vart var det vi började, nörd

 

 

 

en prolog eller varför inte epitet

 

- framför allt -



;förmans telefonkatalogstitulering




Fri vers av wayward - taiga
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 02:41



Bookmark and Share


  wayward - taiga
en av de första publiceringarna i repris

wayward 'old school' (12 - 3 - 12)

needy & och totalt aquard, så förlåt..
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga