Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Svanarna flyger

Tiotusentals
svanar lyfter från min hand
och flyger mot skyn




Bunden vers (Haiku) av moi_magnus
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 19:12



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Vacker bild! Svanar som fyller luften. Drömskt!
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

moi_magnus