Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var tyst, det enda som bröt tystnaden var andetagen från ett förälskat par.


Två Kroppar

En gammal tak fläkt ven genom rummet, det var stilla. Ja, det var tyst.
På en madrass ligger så ett älskande par, deras brunbrända kroppar och svetten som rinner som små bäckar längs deras kroppar får allt det trista att tyna bort.
De ligger tätt ihop slingrade och ser varandra djupt i ögonen, balkong dörren står öppen. Den varma sommar vinden svalkar deras heta och svettiga kroppar.
Paret har här och nu lämnat det vanliga livet, de är nu förenade till en.




Fri vers av CharlieBoy
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-06-23 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieBoy