Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som kom till mig imorse


En dörr på glänt

Balkongdörren står på
glänt

och sommarljuset har
till oss återvänt

Balkongdörren står på
glänt och i tidig morgontimma
hör jag hur vackert fågeln sjunger

Balkongdörren står på
glänt och jag kan ana den
nya dagen hur den gryr

Balkongdörren står på
glänt och jag hör svalornas
skri hur de flyger in under taket

Balkongdörren står på glänt
i sommarmorgonens och sommarkvällens
tid

Balkongdörren står på glänt
och av naturens underbara läten
fylls jag av ett inre lugn


090624




Fri vers av sajo
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-24 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo