Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Need A Earthquake

Sömnlösa nätter och oanvända sömntabletter
[ I can't fall into sleep,
beacuse they are waiting for Me on the other side
]

- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -

Snälla, håll min hand tills jag somnar in och
håll den hårt tills morgonen gryr..
[ Close your eyes, and I'll be there for You, if you only let me ]

- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -


Samma sak varje dag..
[ spinner runt i gamla utslitna spår och k r o s s a d e drömmar ]
(krossadebarndomsdrömmarmedkliandeärrochtystasnyftningarinatten)

- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -


I think I need a e a r t h q u a k e ..
[ skaka om min värld tills jag inte vet vad som är
u p p eller n e r
f r a m å t eller b a k å t
]


- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -

..or maybe I just need S o m e o n e to set my heart on fire..
[ I want to feel alive, just one more time.. ]


- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . -




Fri vers av BlackRose
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-09-28 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackRose
BlackRose