Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampad på av mamma


Hon trampade på oss,
om och om igen
Det gjorde ont,
vi sa ingenting

Hon utnyttjade oss,
så vældigt længe
Orkade inte se verkligheten,
vi sa ingenting

Hon var alltid negativ,
nær vi hadde gjort något bra
Gråt hos varandra,
vi sa ingenting

Hon levde på vår energi,
tog allt vi hadde
Ønskade ett slut,
vi sa ingenting

Hon var bitter och farlig,
allt var på hennes villkår
Så længe tog vi bara imot,
vi sa ingenting

Hon skrek och var arg,
nær vi vænde henne ryggen
Det var inte enkelt,
men vi sa ifrån...




Övriga genrer av sunny
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 05:33



Bookmark and Share


  Glensan
Usch så sorgligt
hoppas det inte var
din uppväxt, i alla
fall verkar denna mamma
vart egocentrisk får i
min värld gör man inte
så. där är det villkorslös kärlek
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

sunny