Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannhetens ord...

Jag skrev några ord,
sanningen kom fram

Det gjorde ont,
sanningen kom fram

Många tårar,
sanningen kom fram

Jag ville førklara,
var så rædd

Ville dela mina kænnslor,
var så rædd

Ønskade att øppna mej,
var så rædd

Jag ville be om hjælp,
vågade inte

Ville gråta hos dej,
vågade inte

Ønskade att du skulle hålla rundt mej,
vågade inte

Menade inte att såra dej,
allt blev fel

Jag væntade før længe,
allt blev fel

Behøver ju dej,
allt blev fel



Nu ær sanningen framme,
det gør ont

Jag bad om hjælp,
ær så rædd

Ønskar att du ska hålla rundt mej,
jag gråter

Ber om att du ska førstå,
behøver varandra


Sanningen ær framme
Det gør ont
Jag ær rædd
Førlåt...

















Övriga genrer av sunny
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-16 12:23



Bookmark and Share


  Glensan
Åhh vad fint
riktigt, riktigt fint

Sån rädsla och känsla
du ger oss läsare här

Detta vill jag bokmärka
Och gör det med!!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sunny