Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden læker inte alla sår...



Jag hørde din sång på radion idag,
ønskar att jag kunde dela den med deg

Jag læste din favorit bok førra veckan,
tænk om vi kunde læst den tillsammans igen

Jag såg våran film på tv en kvæll,
tæntke på hur många gånger vi såg den sammen

Jag lever vidare varje dag,
bara før att jag har inget val

Jag vill inte høra din sång,
før då gråter jag

Jag vill inte læsa boken utan dej,
før det gør så ont

Jag vill inte se våran film ensam,
det kænns så fel

Vet att det ær omøjligt,
men jag ønskar att du var hos mej

Åren har gått fort,
men jag ønskar att tiden stod stilla

Vill inte leva vidare,
nær du inte ær hær hos mej

Saknar dej så vældigt mycket,
fast det har gått så många år

Det blir aldrig lættare,
att leva utan dej

Folk sæjer att tiden læker alla sår,
men det ær inte sant

Jag har ett sår i mitt hjærta,
och det blør før resten av mitt liv

Saknar dej så...




Övriga genrer av sunny
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 22:29



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Oj, vad fint skrivet!
Nej, det är nog sant..."Tiden läker inte alla sår."
Alltid bär man med sig ärren i sitt hjärta som ett bitterljuvt minne som emellanåt smärtar infernaliskt.
Vet hur det känns...
Dret handlar om att gå vidare men aldrig glömma.
Kramiz
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

sunny