Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag gick från bussen idag


Jag skriver

Jag skriver ord
om sommaren och ljuset

jag skriver ord
om det som finns inom mig

jag skriver ord
om barnen jag är faster åt

jag skriver ord
om vår underbara natur

jag skriver ord
om att bara vara och
ta det lugnt

jag skriver ord
som blir till en text

jag skriver ord som
till slut kanske blir till
ännu en bok

jag skriver ord med min
penna

jag skriver ord och det
är jag stolt över att jag
kan

så jag fortsätter att skriva
mina ord

090625




Övriga genrer av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 13:32



Bookmark and Share


  Junitvillingen
...och det ska du fortsätta med, lova mig det!!:-)))
2009-06-29

  Christine Sabel
Bra!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo