Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svårt att få luft

Så vårt att få luft
när min egen snara
dras åt runt halsen

Men
Det är jag själv
som drar i repet
runt min hals

Det är jag själv
som lägger giftet
i min mat

Det är jag själv
som går till vargar
efter tröst

Det är jag själv
som söker efter liv
i ögon jag mördat




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-26 00:46



Bookmark and Share


  Nattpoet
Älskar hur du skriver
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss