Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pop ikon ær død


Så var Micahel Jacksson borta,
han som gav oss så mycket bra musik

Så många låtar skrev han,
som vi har dansat till

Han var kreativ som ingen annan,
han blir saknad som den han var

Han hittade nog aldrig riktigt sej sjælv,
han kjænde seg kanske aldrig hemma

Så mycket gav han oss,
så många fina minnen

Jag hoppas att han har det bættre nu,
var æn han nu ær...

Michael Jackson
RIP




Övriga genrer av sunny
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-26 08:08



Bookmark and Share


  darque
Det är väl så, han blev en symbol för alla som känner sig utstötta. För alla dom som kände sig annorlunda.
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sunny