Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte verkligheten


Jag springer,
så fort jag bara kan

Jag skriker,
så høgt jag bara kan

Men jag kommer ingen vart,
fortfarande kvar på samma stælle

Ingen hør mitt skrik,
det ær bara ett svagt viskande

Jag vill gømma mej,
før verkligheten och sanningen

Jag vill inte låtsas om,
hur det faktiskt ser ut

Varfør måste jag hela tiden,
orka med att leva i detta

Har ingen lust alls,
att gøra något som helst

Jag vill bara sova vidare,
helst inte vakna på ett tag

Jag vill leva i drømmen,
så slipper jag att ta tag i verkligheten...
...har ingen lust




Övriga genrer av sunny
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-26 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunny