Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens timmar

I nattens timmar
Jag vilar min panna mot
Ljuset utanför




Fri vers av Roger VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-13 03:31



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tack!!!
2004-06-13

  Anna H
Det låter skönt och hoppfullt.
2004-06-13

  Rachel Roth
vilande panna...låter behagligt
2004-06-13

  reback
En riktig Haiku !
2004-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP