Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striden om dig

Nej
Jag har egentligen aldrig älskat dig
Viskar jag ut i mörkret
tystnaden upprepar mina ord
Och jag blundar
innerst inne vet mitt hjärta att det bara är lögn
Ett svärdshugg i det krig jag utkämpar
Striden om dig
Som jag vet att jag aldrig kommer att vinna
Jag vet att jag aldrig kommer att hinna

Jag vet




Fri vers av elsa.
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-29 12:29



Bookmark and Share


  Kathrina
Träffade mig djupt, känner igen mig så väl!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.