Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som bara dök upp


Haiku 29/6-09

träder röda bär på grässtrået

verklig smak av sommar

blir till barndomsminne

090629




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo