Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är i någon annans våld
och jag saknar det som en gång var.




det som band oss samman

Där klippte du av det sista som band oss samman
Det gick så lätt
Som om allt varit av siden

Du försvinner bort och blir en skugga
Knappt längre synlig
Du är skuggan av någon annan
Och dina läppar blir röda av det du tror är kärlek
för varje ögonblick sjunker du
I det hav där skuggan placerat dig

Om du drunkar tar du med dig din stolthet
Den som du sa
aldrig skulle krossas

 




Fri vers av elsa.
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.