Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor. relationer. hat. sorg.


cigarett

Mmm..

Du är som en cigarett!
Du ger glädje men bara en kort stund.
Du brinner utt för snabbt.
Du lämnar bara aska efter dig....

Suck!

Jag vill jö ha den glöden du ger mig
Vill jö känna att mitt liv brinner igen!
Jag vill ha den kicken som gör det värt att vänta
Varför kan du inte förstå!.....





Övriga genrer av Dominic Kingstone
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone