Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killarnas Riktiga Kompis


Killar


Penis o penis
Du är där du är
Du lämnar mig aldrig
Det är du o jag för alltid!
Vi kan vara ovänner då och då..
Även om du pekar rakt fram….
Går jag dit jag vill!







Övriga genrer av Dominic Kingstone
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone