Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens Rum

Jag går in i ett rum
Samma ögonblick jag går in
Försvinner jag i tidens rum
Jag öppnar mina ögon, tar ett
Djupt andetag och välkomnar
Framtiden.




Fri vers av Dominic Kingstone
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone