Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Free?

Life
is
good
when
its
free
dont
you
agree
whit
me?




Övriga genrer av Dominic Kingstone
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-30 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominic Kingstone
Dominic Kingstone