Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt skuggorna falla bakom

En motgång är oftast en förklädd vän.

I en svårighet gömmer sig för det mesta

en möjlighet.

När en dörr stängs öppnas en annan.

Det är viktigt att inte stå och klänga vid

stängda dörrar

utan att se de nya som öppnats.

Livet bjuder på oanade möjligheter

för den som kan släppa taget

och vända ansiktet mot solen

så att skuggorna faller bakom.

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-30 08:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fullständigt suverän - gör den orden jag ville använda tafatta
2009-07-29

    ej medlem längre
Goa ord att läsa
"så at skuggorna faller bakom"
symboliskt vackert
2009-06-30

  En strimma av guld
Bokmärke direkt.

Vilken dikt, den känns som Min "resa" jag gjort de senaste åren. Tycker så mycket om dina val av ord och tankar.

Tack!!!
2009-06-30

  Yrre VIP
Härligt hoppfullt skrivet!
2009-06-30

  walborg
Innerligen tack för en underbar dikt att bära med sig som en hjälp till ett klokt och icke-fördömande förhållningssätt i motgångar - en dikt som kräver djup livsvisdom för att kunna skriva.
2009-06-30

  etthjärtaäralltidrött
varma insikter kloka tankar
2009-06-30

  Cosmic Johanna
Vackert sagt och solen går upp även idag,

en fin dikt att vakna till:-)

applåder!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP