Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann lathet

Den som släpper alla ansträngningar

att vara som man tror att man skall vara

låter sin naturliga skönhet blomma.

Det sanna naturliga kräver ingen ansträngning

eftersom det är sant.

Men för varje steg man avviker från

sin sanna natur

ökar ansträngningen

för att hålla ihop lögnen.

Således är sanningen perfekt för de lata.

De kan med glädje lögnen rata.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-30 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påminner om
ett sufiskt
leverna
2009-06-30

  livsdans
Ja...det är sant :-)
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP