Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There are no death



The day when Im 1.80 below
Please give me a last great show


På begravningen kom barfota
Vet det är inte farligt att gråta


I wanna see you sing & dance
While I & heaven are in romance


Kom i glad & färgrik skrud
Så att gäss dansar på min hud


 


 


 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-01 02:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt underbar och blandningen mellan engelska och svenska gör sig faktiskt riktigt bra
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP