Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gången tid

Nu när den sista vattendroppen av smält snö fallit av våra gårdsknutar.

Låter vi våra oroliga sinnen fallla till oss, och åter föda oss till liv.

I solens oskuldsfulla strålar bygger vi åter igen upp våra livs öden iförhoppnig om något stort, något större.

Kanske en glimmt av kärlekens värmande strålar




Fri vers av Den fridlysta poeten
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-07-01 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den fridlysta poeten