Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vågen nästan visar på noll,,,,,

När vågen nästan visar på noll
då är du vell nöjd fröken anorexia då har du all kontroll,
Men jag är starkare an du kan ana
jag ska inte fortsätta att vandra längs anorexians bana.
men jag ska överge dig nu slita mig låss
jag ska vinna över dig jag är beredd att slåss.
Du har ägt mitt liv i för många år nu
det är dax att jag vänder om och går
Du kan skrika åt mig och kräva att få kontroll
men jag bryr mig inte längre om dig
dina ord o din makt är lika med noll.
Snart ska jag vara fri och börja leva ett vanligt underbart liv.




Fri vers av min kammp mot anorexian
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-07-02 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

min kammp mot anorexian
min kammp mot anorexian