Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I onsdags lite tankar men nu kom orden


Titel

kapitel sju har börjat

trettioen blad räknar jag till

sommarmånaden juli är namnet

090703




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-03 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo