Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bestämd åttaåring


Vi skulle ta oss från stationen och hem till min väninna
En promenad på ca 20 min
Med oss var också väninnans son på åtta år

Jag kom på att vi kunde gena genom affärerna hemköp och åhléns för
att tjäna någon minut

När vi kommit in genom dörren och började gå
så säger den lille killen med mycket hög och bestämd röst

-Rakt igenom!...inga stopp!...uppfattat!




Övriga genrer av Therés
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 00:46



Bookmark and Share


    Stella Stol
den 8-åringen har varit med förr! fniss
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!