Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en visa jag skrev härom natten................<br>


längtans sköra ljus

 

 

Jag önskar att jag kunde

ta min längtan

och bygga mig vingar

och flyga till Dig

 

Jag skulle ta Dig med till

alla känslors trängtan

besöka alla platser som

har kärleken i sig

 

Och bygga oss det Gula Hus

vi drömde om  då

och stanna kvar där

återstoden av vår dag

 

Jag önskar att jag kunde

ta all min kärleks kraft

och bygga mig en båt 

och segla till Dig nu

 

Vi skulle segla ut på havet

av all vår kärlekssaft

och lägga till vid vår ö

av längtans sköra ljus

 

Och bygga oss det Gula Hus

 vi drömde om då

och stanna kvar där

återstoden av vår dag

 

Men nu kan jag endast ta

min allra sista dag

och bygga en evighet

bara för Din skull

 

Och ge Dig min plats

skrivet i livets lag

för min längtan o kärlek

flödar över och är full

 

Och kanske kan Du då

med himlens vingar

flyga min vän och

hämta med mig hem

 

Och där bygga oss det Gula Hus

 vi drömde om då

och stanna kvar där

återstoden av vår dag

 

kb

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 630 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-05 03:19



Bookmark and Share


  aol
Som en mjuk sång av kärlek som omfamnar hjärtat
2021-02-09

  annaregina
Så gripande och fin! Det ligger längtan i varje strof! "Men nu kan jag endast ta min sista dag och bygga en evighet ... Vilken fantastisk strof, vilken komposition!
2009-07-21

  Eaglemountains VIP
Underbart vacker sång, så fantastisk vacker .....
2009-07-07

  Maria T
Vilken ljuvlig, underbar,
vacker kärleksdikt.

hämta med mig hem
2009-07-06

  Bibbi VIP
Den vackraste visa om längtan, kärlek och dröm som jag någonsin läst eller lyssnat till i det djupaste av mitt inre.
Applåd och bokmärke.
2009-07-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vilken härlig visa full av kärlek & liv!
Jag vill också ha ett GULT hus!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP