Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förseglade

Gamla äktenskap
Mycket tunnslitna lakan, oklanderligt rena
På morgnarna ett mummel med långa intervaller
På kvällarna har språket redan uttömt sig själv
Behövs inte längre
I väggarna väntan
Djupt i unkna lådor en lukt
av hemligheter
som ingen kommer åt
Förseglade är de
Med ömhetens sigill
Eller uthållighetens?

Som om någon skillnad slutgiltigt fanns




Fri vers av Nobody puts baby in a corner
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-05 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilket språk du har!
2009-07-05

  Lena Krantz VIP
Här får jag en känsla av att vilja bryta upp alla förseglingar och låta saker komma till ytan....

Fast egentligen, varför då?
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nobody puts baby in a corner
Nobody puts baby in a corner