Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

jag gick tyst och lyssnade
Det var regn i mitt hjärta idag
Den gråa himlen ovanför stängde in alla mina sorger
Som föll ned på mig likt regndroppar

jag lyssnade på ljudet
Av regnet som träffade marken
Och det kändes som om jag vore hel igen




Fri vers av elsa.
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.