Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad kärlek

Varför ska jag älska en man
som inte kan älska mig tillbaka

Han älskar nämligen en kvinna
som tyvärr inte älskar honom

Och det finns en man som älskar mig
men den kärleken kan jag ej besvara

För jag älskar ju en man
som inte kan älska mig tillbaka
för han älskar nämligen en…




Övriga genrer av Therés
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!