Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att jag kunde....



Lät jag hans varma

kärlek

vårda mitt öppna sår




Övriga genrer av Fröken Josephine
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Josephine
Fröken Josephine

Mina favoriter
Varningstext sökes!