Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktvägarna rinner iväg....



Om man lever sitt liv
genom andra
så har man alltid en väg ut

Vem man än möter
finns
det alltid nått nytt
att
ta med sig

Jag är alltid spännande
om
jag lever ditt liv

nej, tyvärr gott folk
Jag är Jag
och
jag tänker stanna här






Övriga genrer av Fröken Josephine
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 19:29



Bookmark and Share


  Passion>Me
Stilligt ... me like ...
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Josephine
Fröken Josephine

Mina favoriter
Varningstext sökes!