Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varningstext sökes!

Varför satt det ingen varningstext på dig?

rökning skadar dig och din omgivnig

rökning dödar

kan ej förtäras

ej till barn under tre år

handtvätt

Inte ett enda litet skötselråd?

glas -hanteras varsamt

denna sida upp

får ej övertäckas

Inga förbaskade hanteringsrekomedationer?

denna man kan skada ditt hjärta permanent

umgänge med denna människa kan leda till brist på livslust

Ingen garanti?

Ingen uppsägningstid?

smaken av denne mans kyss kan vara kraftigt beroendeframkallande

beklagar men denna vara har utgått ur sortimentet

men det skall sägas

jag röker och
jag torktumlar allt







Övriga genrer av Katrin från Söder till Norr
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-26 22:28



Bookmark and Share


  Fröken Josephine
jag älskar helt klart denna...blir lite nedstämd av den men du uttrycker dig otroligt bra..... tycker om att läsa vad du skriver

//bosse
2007-02-04

  lodjuret/seglare VIP
det trista och därför också litet ospännande med att röka är att det tar så lång tid för umgängeskretsen att utveckla de sjukdomar som är förknippade med passiv rökning. Tänk om de ändå kunde skyndas på litet, skall vi säga inom en till två månader från det första blosset?
En bekant till mig dog av lungcancer medan hennes man glatt bolmade vidare... de hade bara varit gifta i tjugofem år, hade tre barn och tre barnbarn, men hon fick väl skylla sig själv när hon nöjde sig med att bara vara passiv rökare...
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr