Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart..

får inte ihop pusslet

saknar jag en bit?

vilken, och i så fall vart finner jag den?



hoppas bara inte ett gammalt möte stack av med den...


lite orolig för framtiden jag



kanske jag bara slarvat bort

eller glömt vart jag gömt




Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr