Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man frågar sig varför

frågor tätta som tårarna på deras kinder

var du någonsin rädd,
vad som skulle möta dig på andra sidan?

du skulle varit här idag,
sett omtanken og sorgen som fylde rum

hade du tagit ett annat val då?

unga människa

skulle vi sett?

försökte du visa?

vad var det som gjorde så ont?

så ont att enda vägen ut

var bort


bort från allt

bort från livet

som tog dig för givet ?


tankar som aldrig kommer att nystas upp

frågor som aldrig får svar


otaliga tankar på din mor och far

som förlorat det käraste


kärlek till dem som fann dig

och hjälplösa var


så mycket smärta

en lösning och flykt


många kvar med endast minnen

djupa sår i sina trista sinnen


kärlek.






Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr