Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Rädd att jag aldrig vaknar igen

Är jag borta

Rädd för att aldrig känna så igen

Är det för sent

Rädd för att jag blivit någon annan

Är hon borta

Rädd för att jag lät henne gå

Gjorde jag

Rädd för att jag alltid kommer att leta

Utan att finna

Så in i helvetes rädd för att, jag har mista mig själv

Har jag




Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 287 gånger
Publicerad 2013-12-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr