Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade


Älska

Dina handlingar skadade mig aldrig
Det var det du inte gjorde, som smärtade
Du sårade mig aldrig med dina ord
Utan det var orden som förblev osagda, som fick mina tårar att rinna

Känslan av att stå mer så många fler frågor än svar

Du närmade dig mig aldrig på fel sätt
Det var saknaden av beröring som brände min hud
Din vackra blick var där
Men inte länge nog till att se varandras innersta

Jag lämnade dig medans mitt hjärta brast

Ville höra dig ropa
Stanna hos mig
Men tystanden var där
Det var inte det du sa
Det var det du lät bli osagt

Älskat dig så länge, älskat dig så mycket

Jag stänger dörren bakom mig och går
Lyssnar en sista gång, men endast tystnaden hörs




Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-26 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr