Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig

ditt leende tar mig med
in i en framtid som är vår

dina kyssar får mig
att förstå att det är du

dina smekningar
bekräftar min tro på oss

och när våra blickar möts
och vi delar tystnad

så vet jag att det är
tillsammans med dig

jag vill börja dagen

och vid din sida

somna

när natten

gästar




Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr