Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns ni där ute?

jag springer runt

runt i cirklar


och

leter efter orden


letar så dårligt



finner inte


jo, dem säger ju att man blir blind av kärlek


men måste jag alltså bli olycklig


för att hitta dem?


uff uff



jag har ju hittat dig


men


det får bli en liten kontaktannons i alla fall:


" lycklig behöver ord (nu)"
tycker om at jongera med dem på natten, kanske över en flaska vin någon gång.
Hoppas ni finns där ute.







Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-16 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr