Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

Vi fick en underbar natt tillsammans

Det var en stulen stund
som vi ej hade laglig rätt till

Den var inte vår men vi stal den
som två tjyvar om natten
och vi utnyttjade varje sekund av den

Jag är glad för den stunden
och känner ännu doften av vanilj

Att bära på en lögn är mycket svårt
men att bära på ett vackert minne är lätt

Så låt oss bära med oss detta vackra minne
utan skuld så blir ingen sårad




Övriga genrer av Therés
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-09-30 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!